Evolution

De groeiende Evolution-lijn omvat HDBaseT™ en HDMI® Matrix Selector Switches, HDMI® Splitters, videowalls en digital signage, extenders, IR-kits en accessoires, en producten voor probleemoplossing die 100% QC-getest zijn vanuit ons hoofdkantoor in de VS. Elk product is voorzien van alles wat distributeurs nodig hebben om uitgebreide, doelgerichte audio- en video-oplossingen te verkopen, inclusief stuurprogrammacodes voor bediening en IR-accessoires voor dealers. Met opties voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waaronder exclusieve gepatenteerde producten, biedt de Evolution-lijn oplossingen die uniek zijn en vooroplopen in audio- en videotechnologie.

Een symfonie van oplossingen

Van extenders tot HDMI over IP oplossingen, matrix switchers tot ontvangers, splitters tot switches en zelfs videowall/multi-view opstellingen, Evolution heeft zorgvuldig een reeks producten samengesteld die tegemoet komen aan de uiteenlopende behoeften van AV-professionals.

  • Extenders: Breid uw AV-signalen naadloos uit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze extender oplossingen zorgen ervoor dat uw content feilloos op zijn bestemming aankomt, of het nu gaat om een bedrijfspresentatie of een live evenement.
  • HDMI over IP: Omarm de kracht van flexibiliteit met onze HDMI over IP-oplossingen. Distribueer en beheer uw content over grote afstanden zonder in te leveren op kwaliteit of controle.
  • Matrix Switchers: Neem de controle over uw AV-installatie met onze matrixswitchers. Routeer en beheer uw audio- en videobronnen moeiteloos met precisie en gemak.
  • Ontvangers: Ga helemaal op in de ongeëvenaarde helderheid van audio en video. Onze receivers zijn ontworpen om de fijnste details van je content te leveren, voor een meeslepende ervaring.
  • Splitters: Distribueer je content naar meerdere schermen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze splitters zorgen ervoor dat elke kijker dezelfde AV-prestaties van hoog kaliber ervaart.
  • Schakelaars: Versterk je AV-installatie met intelligente bediening. Onze switches bieden naadloos schakelen en beheer van AV-bronnen voor een gestroomlijnde ervaring.
  • Videowall/Multi-View: Creëer boeiende visuele displays die de aandacht trekken. Met onze videowall- en multi-view-oplossingen kunt u verbluffende visuele verhalen creëren.

Meer informatie aanvragen