Amina Technologies

Amina Technologies Ltd, de wereldmarktleider in het ontwerp en de fabricage van oplossingen voor onzichtbare luidsprekers, is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat al 20 jaar ruimtes vult met akoestische ambiance.

 

Wereldmarktleider

Door meer dan ooit in R&D te investeren, zorgt de gepatenteerde technologie van Amina voor voortdurende akoestische uitmuntendheid en wordt deze vaak gespecificeerd door topontwerpers en architecten over de hele wereld.

onzichtbare Speaker

Door de beperkingen van de traditionele luidspreker zijn ze vaak te omvangrijk en onaantrekkelijk, wat niet past in elegante en op design geïnspireerde ruimtes. Het voordeel van de onzichtbare luidsprekers van Amina betekent dat er geen compromis is tussen hoogwaardige audio en design. Regelmatig gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes, variërend van prachtige eengezinswoningen, moderne en historische panden tot exclusieve hotels, designerwinkels, restaurants, musea en spa-complexen, produceren de onzichtbare luidsprekers van Amina een niet-directioneel open geluid dat ruimtes prachtig vult.

DML

Dit open geluid is allemaal te danken aan de uitvinding van DML (distributed mode loudspeaker) die een slim ontworpen flatpanel gebruikt, met Amina’s krachtige drivers om kleine trillingen te creëren om geluid te genereren dat wel kan worden gehoord, maar niet kan worden gezien. Het lichtgewicht ontwerp kan vervolgens naadloos worden geïntegreerd in elke wand, plafond of plat decoratief paneel zonder visuele impact of geluidscompromis, zowel bij nieuwbouw als bij retrofit.

Amina-luidsprekers hebben geen rooster of afdekking nodig en kunnen op veel verschillende plaatsen worden geïnstalleerd. Het product kan volledig worden gepleisterd en geverfd, bedekt met een dun houtfineer, behang of stof, of zelfs in kasten en andere vlakke oppervlakken worden geplaatst.

Meer weten over Amina onzichtbare luidsprekers? Of een keer luisteren? Wij horen graag van u of maak een afspraak in onze showroom in Baarn via ons contact formulier.

Meer informatie aanvragen