Beale Street

Welkom bij Bealestreet Audio, waar innovatie en uitmuntendheid elkaar ontmoeten. Ontdek een wereld vol meeslepend geluid met onze eersteklas selectie plafond- en wandluidsprekers, 8 ohm of 70/100 volt, die stuk voor stuk zorgvuldig zijn gemaakt om een ongeëvenaarde geluidservaring te leveren.
 
Bij Bealestreet Audio worden we gedreven door een passie voor audio-innovatie. We begrijpen dat elke noot, elke beat en elk gefluister bijdraagt aan de magie van geluid. Daarom zijn we begonnen aan een reis om audiokwaliteit opnieuw te definiëren met onze baanbrekende Sonic Vortex Technology.

Geluid heruitgevonden

Complexe eenvoud waar jaren aan is gewerkt. Onze gepatenteerde Sonic Vortex®-technologie produceert een verbazingwekkende bas en moeiteloze helderheid in een geïntegreerde behuizing. Het is letterlijk een ’twist’ op het ontwerp van transmissielijnen met poorten, waarbij de luchtbeweging wordt geoptimaliseerd voor een verbluffend geluid in een compacte luidspreker.
Sonic Vortex® vernieuwt het traditionele ontwerp van gesloten luidsprekers met poorten door de hoofdpoort te verdelen in meerdere secties die “vinnen” worden genoemd en zijn afgestemd op ideale luisterspecificaties.

 De vinnen comprimeren en verplaatsen lucht met een hoge snelheid zonder poortruis en dragen ook bij aan de stevigheid van de behuizing. Vergeleken met afgedichte modellen zorgt het Sonic Vortex®-ontwerp voor een boost van 6-9 dB in het midden-laag basbereik en een vlakkere frequentierespons over het hele dui-spectrum. Ongelooflijk genoeg past dit bekroonde en gepatenteerde ontwerp in de traditionele wand-/plafondbehuizing, waardoor de kosten laag blijven en de schaalbaarheid van het product toeneemt.

Luidsprekers voor Buiten

Beale Street Audio is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige luidsprekers voor buitenshuis, ontworpen voor commercieel gebruik. Deze luidsprekers zijn ontworpen voor een uitstekende geluidskwaliteit en duurzaamheid in verschillende buitenomgevingen. Of je nu een buitenrestaurant, een themapark, een winkelplein of een andere commerciële ruimte opzet, de buitenluidsprekers van Beale Street kunnen de audio-ervaring voor je klanten en gasten verbeteren.

VERSTERKERS

Beale Street is een bekend merk in de audio-industrie, gespecialiseerd in hoogwaardige audioversterkers. Hun producten zijn gericht op de commerciële markt en worden uitsluitend verkocht aan professionele wederverkopers. Bealestreet heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van topversterkers die uitzonderlijke geluidskwaliteit en prestaties leveren.

Onze focus op het uitsluitend verkopen aan professionele wederverkopers geeft aan dat we prioriteit geven aan het handhaven van een business-to-business (B2B) model. Deze strategie zorgt ervoor dat hun producten worden gedistribueerd via gevestigde kanalen, waardoor ze een breder scala aan klanten in verschillende commerciële omgevingen kunnen bereiken.
Ga voor meer informatie over de specifieke producten van Bealestreet, hun technische specificaties en prijzen naar de shop en neem contact met ons op voor een dealercode

Luidsprekers voor binnen

Commerciële geluidsbeleving
Bij Bealestreet Audio begrijpen we de kracht van geluid om omgevingen te transformeren. Onze commerciële binnenluidsprekers zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van dynamische ruimtes, of het nu gaat om een drukke winkel, een elegant restaurant, een bedrijfskantoor of een andere binnenomgeving die hunkert naar uitzonderlijk geluid.


Onthul het audiopotentieel
Onze luidsprekers komen tot leven met opties die voldoen aan je specifieke behoeften. Kies tussen systemen van 8 ohm of 70/100 volt, die de flexibiliteit bieden om zich aan te passen aan diverse installaties en configuraties. Onze zorgvuldig vervaardigde 4 tot 8 inch luidsprekers zorgen voor een harmonieuze combinatie van compact ontwerp en indrukwekkende geluidsprojectie.

Meer informatie aanvragen